0 (0 Reviews)
(Je kunt alle recensies bekijken op de Engelse pagina)
From: €149,00
0
(0 review)
Check
Duration

Fullday

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English

About this tour

Holland Spektakel: Keukenhof Tuinen en Giethoorn Tour. Ontdek het magische platteland van Nederland

Welkom in Nederland, een fascinerende bestemming vol charme en natuurlijke schoonheid. Dompel jezelf onder in het Holland Spektakel en ontdek de betoverende wonderen van de Keukenhof Tuinen en het pittoreske Giethoorn Village. Ontdek waarom Nederland vaak het“Venetië van het Noorden” wordt genoemd en bereid je voor op een buitengewone reis door dit land van tulpen, grachten en cultureel erfgoed.
Keukenhof Tulip Gardens: Een bloemenparadijs
Stap binnen in een adembenemend bloemenparadijs in de Keukenhof Tulip Gardens, bekend als een van ’s werelds meest spectaculaire voorjaarsbestemmingen. De Keukenhof Tulip Gardens, verscholen op het Nederlandse platteland, toont een levendig tapijt van kleuren en geuren en betovert bezoekers van over de hele wereld. Wandel door de zorgvuldig aangelegde tuinen en laat je verblinden door de caleidoscoop van tulpen en andere prachtige bloemen. Van delicate narcissen tot majestueuze hyacinten, de tuinen komen tot leven met de symfonie van de natuur. Elk zorgvuldig aangelegd bloembed en pittoresk paadje biedt een betoverend schouwspel. Timing is de sleutel tot het ervaren van de volle pracht van de tuinen. De lente is het seizoen waarin miljoenen tulpen bloeien, waardoor het landschap verandert in een betoverende zee van kleuren. Plan je bezoek tussen half maart en half mei om het grootse natuurspektakel op zijn hoogtepunt te zien. Tulpen nemen een speciale plaats in in de Nederlandse cultuur en in de Kelkenhof Tuinen zul je meer te weten komen over hun betekenis. Leer meer over de rijke geschiedenis en kweektechnieken achter deze iconische bloemen. Maak prachtige foto’s te midden van de iconische tulpenvelden en creëer herinneringen voor het leven.
Giethoorn Dorp: Ontdek het Nederlandse Venetië
Bereid je voor op een reis naar het charmante dorpje Giethoorn, dat vaak het “Venetië van het Noorden” wordt genoemd. Dit idyllische dorpje ligt verscholen in de rust van het platteland en biedt een unieke en serene ervaring. De betoverende grachten, pittoreske huizen met rieten daken en schilderachtige bruggetjes creëren een sfeervolle omgeving. Laat de drukte van het stadsleven achter je als je een boottocht maakt door de kronkelende grachten of een ontspannen wandeling maakt langs de vredige paden. De afwezigheid van wegen in Giethoorn draagt bij aan de charme, waardoor u volledig kunt opgaan in de rust van dit verborgen juweeltje. Dit dorp is niet alleen visueel fascinerend, maar heeft ook een grote culturele en historische betekenis. Ontdek het rijke erfgoed van deze eeuwenoude nederzetting en krijg inzicht in de traditionele Nederlandse manier van leven. Ervaar de warmte en gastvrijheid van de plaatselijke bevolking terwijl je de musea, winkels en gezellige cafés van het dorp verkent.
De Holland Spektakel Tour: Onvergetelijke Herinneringen
Ga op de Holland Spectacle Tour, een zorgvuldig samengestelde reis die de pracht van de Keukenhof Tulip Gardens en de rust van Venetië van het Noorden combineert. Deze tour biedt een scala aan onvergetelijke ervaringen en laat het beste zien van wat Nederland te bieden heeft. Dompel jezelf onder in de levendige schoonheid van Keukenhof Tulip Gardens, wandel door de betoverende paden en bewonder de meesterwerken van de bloemen. Maak Instagram-waardige foto’s te midden van een zee van tulpen en dompel jezelf onder in de bedwelmende geuren van bloeiende bloemen. In Giethoorn Village omarmt u de sereniteit terwijl u langs de grachten glijdt, de idyllische omgeving bewondert en de vredige sfeer opsnuift. Ontdek de boeiende geschiedenis en het culturele erfgoed van het dorp en krijg meer waardering voor Nederlandse tradities. De Holland Spektakel Tour boeken: is eenvoudig. Ga naar onze website of neem contact op met ons vriendelijke team om je plek te reserveren. Mis de kans niet om de iconische attracties van Nederland te ontdekken en mooie herinneringen voor het leven te creëren. Ervaar de magie van Nederland met de Holland Spectacle Tour, waar je wordt betoverd door de schoonheid van de Keukenhof Tuinen en de rust van Giethoorn Village. Ontdek de levendige kleuren van tulpen, verken charmante grachten en dompel jezelf onder in de Nederlandse cultuur en erfgoed. Boek nu je Holland Spektakel Tour voor een onvergetelijke reis door deze betoverende bestemming. Bereid je voor op een avontuur dat je zal achterlaten met herinneringen die je nog jaren zult koesteren.

Highlights

 • Levendige tulpenvelden: Aanschouw de ontzagwekkende schoonheid van miljoenen bloeiende tulpen op Keukenhof, een paradijs voor zowel bloemen- als natuurliefhebbers.
 • Tour met deskundige gids: Onze deskundige gidsen geven u diepgaande informatie over de geschiedenis, de betekenis en de bloemenpracht van Keukenhof en Giethoorn, om uw begrip en waardering te vergroten.
 • Boottocht in Giethoorn: Ervaar de magie van Giethoorn als u door de betoverende grachten glijdt tijdens een ontspannen boottocht, terwijl u zich verwondert over de schilderachtige huizen en rustige omgeving.
 • Fotomogelijkheden: Maak adembenemende foto's te midden van de prachtige landschappen van Keukenhof en Giethoorn en creëer blijvende herinneringen aan uw bezoek.
 • Handig vervoer: Leun achterover, ontspan en geniet van een comfortabele reis van Keukenhof naar Giethoorn en terug, met zorgeloos vervoer.

Included/Excluded

 • Dagtocht vanuit Amsterdam
 • Professionele lokale chauffeur/gids
 • Vervoer per auto / minibus / touringcar
 • Ticket voor Keukenhof Tuinen
 • Ticket voor rondvaart in Giethoorn
 • Eten en drinken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Gratuïteiten
 • Al het andere dat niet vermeld staat bij "Tour Inbegrepen".

Itinerary

Durations

Fullday (7-10 hours)

Languages

English

Frequently asked questions

- Deze excursie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelafhankelijk zijn. - Deze excursie vindt plaats bij regen of zonneschijn. - Draag comfortabele schoenen. - Vergeet je camera niet mee te nemen. - Huisdieren zijn niet toegestaan. - Deze excursie omvat een behoorlijke wandeling. - Tijden kunnen worden gewijzigd op basis van verkeersomstandigheden in de omgeving. - Kinderen jonger dan 24 maanden hebben gratis toegang (als ze geen zitplaats bezetten).

Tour's Location

(Je kunt alle recensies bekijken op de Engelse pagina)

Reviews

0/5
Not Rated
(0 Reviews)
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
0 reviews on this Tour - Showing 1 to 0

Write a review

From: €149,00
0 (0 Reviews)

Owner

Holland Experience

Member Since 2023

Information Contact

Email

hello@xalam.nl

Website

https://www.xalam.nl

Fax

+31 645 42 61 61

Explore other options

BOOK NOW